Skip to main content

Selamat Mengundi....

Salam Perjuangan...

Hari ini 7 April 2009 (Selasa) beberapa tempat di Malaysia akan jadi tumpuan.... jam 8 pagi dah semakin hampir... semua org berpusu-pusu menunaikan tanggungjawab sebagi Rakyat Malaysia... Yang penting gunakan hak kita tersebut ke arah kebaikan.. Jangan disebabkan jari jemari kita merosakkan agama, bangsa dan negara... Kita juga akan dipersoalkan oleh Allah di Akhirat...

Buat pengundi P.59 Bukit Gantang (Perak) buktikan bahawa kita menolak kemungkaran dan buangkan orang yang berpaling tadah..

Selamat Mengundi juga buat pengundi N.25 Bukit Selambau (Kedah) & N. 29 Batang Ai (Serawak).. perjuangkan hak anda.. kata org : "Masa pilihanraya inilah kita (pengundi) jadi org cerdik dan buli orang-orang "besar" yang ada kuasa tu.. masa ini juga kita jadi raja kepada mereka"

Dulu tempat-tempat tersebut tidak dikenali dan mungkin tak pernah keluaq kat TV (media arus perdana) tapi kini ianya dah jadi "glamour"... semua orang mengenali tempat tersebut.... jalan-jalan berlubang, tak rata.. diratakan dan dibuat baru.. tahniah Pengundi tempat yang ada jalan tu...

Oklah, kini semua mata memberi tumpuan pada ketiga-tiga tempat tersebut... mai kita tengok, dengar dan bertindak...aNGaH's

Comments

Popular posts from this blog

Spirulina Pig Waste!!

Orang memperkatakan Spirulina elok, ok dan macam2 lagi...Ramai di kalangan kita yang membeli dan memakan tablet yang bernama SPIRULINA tersebut.. adakah kita pastikan ianya halal???.. sekarang banyak SPIRULINA yang dijual dipasaran.. antaranya dari ELKEN, COSWAY dsb... ada org kata Spirulina dari ELKEN paling ok... ye ke?? Oleh itu kita kena periksa dan check dulu.. yang penting pastikan ianya HALAL.. dan jika tak ada logo HALAL.. tidak disahkan HALAL.. bacalah artikel di bawah......Gambaran Spirulina yang diternak

INGAT!! BERHATI-HATI DENGAN SPIRULINA YANG MENGGUNAKAN NAJIS KHINZIR SEBAGAI BAJA!

Spirulina yang dihasilkan oleh rakyat Malaysia adalah Bersih Dan HALAL, Kenapa dikatakan bersih? Spirulina yang dihasilkan di Malaysia adalah melalui kaedah saintifik mengikut formula baru penanamannya. Spirulina yang diImport dari luar negara ternyata menggunakan baja yang tidak begitu baik untuk kesihatan malah ada yang ditanam dikawasan penternakan KHINZIR.

Pelbagai Kajian oleh ramai saintis …

Berita : Ganjaran Khas Utk Pendidik

Kita nantikan khabar gembira dari kerajaan untuk warga pendidik....

Ganjaran Khas Utk Pendidik
Oleh MOHAMMAD YASIR JAAFAR

PORT DICKSON 18 Sept. - Kerajaan akan mengumumkan satu bentuk ganjaran khas kepada seluruh warga pendidik berdasarkan prestasi mereka menjelang Oktober ini.

Timbalan Menteri Pelajaran, Dr. Mohd. Puad Zarkashi (gambar) berkata, ia selari dengan hasrat kerajaan mempertingkatkan akses pengajaran dan pendidikan berkualiti di negara ini.
''Ia masih pada peringkat penelitian yang kini sudah hampir 90 peratus selesai dibincangkan di bawah perincian Bidang Keberhasilan Utama Negara ketiga (NKRA-3).
''Saya yakin ia akan diumumkan sendiri oleh Menteri Pelajaran, Tan Sri Muhyiddin Yassin pada bulan depan," kata beliau.
Mohd. Puad berkata demikian kepada pemberita selepas menghadiri program perjumpaan khas bersama warga pendidik daerah Port Dickson di sini malam tadi.
Beliau memberitahu, ganjaran itu akan diberikan kepada sekolah, pengetua dan guru di seluruh nega…