Skip to main content

Wan Rabiatul Adawiyah Ver 3

Photo baby terkini...

Gambar ni dirakamkan oleh umminya semasa umminya berkesempatan balik kampung kat Trg bebaru nie.. kebetulan umminya kerja "shift malam". Kata umminya, Adawiyah sekarang dah mula mengeluarkan berbagai-bagai jenis bunyi.. kuat pulak tu...

Jika dia tengok orang, terus dia perhatikan.. ditengok dan ditenung lelama... jika dia tengok umminya.. dia akan terus pegang pipi umminya... yealah, kesian kat adawiyah.. abah kat kuching, ummi kat KL dan adawiyah plak kat TRG.. hati ummi dan abah mana yang sayu dan ..


Bersiap-siap, ummi nak bawa adawiyah pi jejalan.


Lenanya adawiyah.....


Adawiyah suka sangat buku kain yang ummi beli tu..
buku tu siap boleh mengeluarkan bunyi lagi..


Sukanya dia, gambar-gambar inilah pengubat rindu abah.


Masa ni adawiyah lepas mandi, umminya mandikan.
kata umminya, adawiyah suka siap bunyi lagi sukanya. masa ini umminya tengah pakai tudung. mungkin dia ingat umminya nak bawa di pi jejalan kot... padahal umminya tengah bersiap nak bertolak ke KL.. sebaik sahaja dia tengok umminya keluar rumah tanpa angkat/dukungnya.. terus dia terdiam dan terpinga-pinga aje.. kesian kat adawiyah..


Comments

Popular posts from this blog

Spirulina Pig Waste!!

Orang memperkatakan Spirulina elok, ok dan macam2 lagi...Ramai di kalangan kita yang membeli dan memakan tablet yang bernama SPIRULINA tersebut.. adakah kita pastikan ianya halal???.. sekarang banyak SPIRULINA yang dijual dipasaran.. antaranya dari ELKEN, COSWAY dsb... ada org kata Spirulina dari ELKEN paling ok... ye ke?? Oleh itu kita kena periksa dan check dulu.. yang penting pastikan ianya HALAL.. dan jika tak ada logo HALAL.. tidak disahkan HALAL.. bacalah artikel di bawah......Gambaran Spirulina yang diternak

INGAT!! BERHATI-HATI DENGAN SPIRULINA YANG MENGGUNAKAN NAJIS KHINZIR SEBAGAI BAJA!

Spirulina yang dihasilkan oleh rakyat Malaysia adalah Bersih Dan HALAL, Kenapa dikatakan bersih? Spirulina yang dihasilkan di Malaysia adalah melalui kaedah saintifik mengikut formula baru penanamannya. Spirulina yang diImport dari luar negara ternyata menggunakan baja yang tidak begitu baik untuk kesihatan malah ada yang ditanam dikawasan penternakan KHINZIR.

Pelbagai Kajian oleh ramai saintis …

Berita : Ramai minta taraf warganegara Malaysia!!

32,397 permohonan taraf warganegara akan selesai sebelum Disember - Hishammuddin
PUTRAJAYA: Sebanyak 32,927 permohonan taraf kewarganegaraan yang tertunggak dari Januari 2009 akan diproses sebelum penghujung tahun ini.
Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein berkata, perkara tersebut termasuk dalam agenda Petunjuk Prestasi Utama (KPI) kementeriannya bagi memastikan kes-kes tertunggak tersebut dapat diselesaikan secepat mungkin.
“Tidak mudah untuk menyelesaikan kes-kes tertunggak dengan cepat kerana setiap permohonan perlu diteliti dan disemak terlebih dahulu.
“Dengan kakitangan yang ramai diharapkan permohonan yang baru juga akan diselesaikan segera,” katanya kepada pemberita selepas menyampaikan Surat Ucapan Tahniah dan Surat Kelulusan Taraf Kewarganegaraan kepada 92 penerima di Jabatan Pendaftaran Negara di sini hari ini.
Menurut Hishammuddin, terdapat dua lagi agenda yang terdapat dalam KPI kementeriannya iaitu menyelesaikan kes pendaftaran lewat sijil kelahiran yang b…