Skip to main content

Wan Rabiatul Adawiyah Ver. 4

Bebaru nie, minggu lepas... kawe berkesempatan kelik ke Semenanjung.. Semenanjung Tanahairku.. bukan Sarawak Tanahairku dan hari Isnin tu kawe ambil CRK.. "Cuti Rabu Khamis" hihihihi :)

lagipun abah kawe ada temujanji buat rawatan pakar kat Hospital Kota Bharu, Kelantan.. Bertemu/temujanji dengan doktor pakar jantung.. rawatan sakit jantung.. doa semoga abah cepat sembuh.. Insya Allah..

Kawe kelik pada hari Jumaat : 24 Julai 2009.. mengikut time asal flight dari Kuc ke Kul jam 5.00 ptg.. tapi flight AirAsia tu delay sampai lah jam 7.30 mlm.. hampeh punya AirAsia.. selalu aje delay... ni bussnieess punya kepala hotak... nak gabungkan penumpang dari 2 flight menjadi 1 flight... selepas tu delay tu tak ada pulok dimaklumkan, hantar masej ke.. bagitahu laa penerbangan tu delay.. lama kawe menunggu kat airport.. dah laaaa sekarang musim selsema BABI... jika ada makluman boleh kawe pi lewat sikit ke airport.. tak la lama sangat dok kawasan merbahaya 'dangerous zone'... hari tu sebelum balik, kawe dah beli mask (topeng) at guardian.. jadi macam GABAN plok pakai mask... dok2 kat airport tgk2 ada gak member kelik, iaitu Kak Eja dari SK Madrasah...

ni beberapa photo adawiyah terbaru yang sempat abahnya snap... buat pengubat rindu.. sekarang adawiyah dah boleh ngesot... laju gak kalu dia ngesot...

kawe ke kuching plok pada hari Isnin 27 Julai 09, flight petang jam 5... terima kasih hok pi ambil kawe at airport bebaru nie....












Abah teringat sangat kat adawiyah... rindu dengan suara adawiyah.... kekadang abah rasa jugak sedih kerana tak dapat melihat perubahan2 adawiyah membesar... begitu jugak ummi.. abah dan ummi buat yang terbaik utk adawiyah...

Comments

Popular posts from this blog

Spirulina Pig Waste!!

Orang memperkatakan Spirulina elok, ok dan macam2 lagi...Ramai di kalangan kita yang membeli dan memakan tablet yang bernama SPIRULINA tersebut.. adakah kita pastikan ianya halal???.. sekarang banyak SPIRULINA yang dijual dipasaran.. antaranya dari ELKEN, COSWAY dsb... ada org kata Spirulina dari ELKEN paling ok... ye ke?? Oleh itu kita kena periksa dan check dulu.. yang penting pastikan ianya HALAL.. dan jika tak ada logo HALAL.. tidak disahkan HALAL.. bacalah artikel di bawah......Gambaran Spirulina yang diternak

INGAT!! BERHATI-HATI DENGAN SPIRULINA YANG MENGGUNAKAN NAJIS KHINZIR SEBAGAI BAJA!

Spirulina yang dihasilkan oleh rakyat Malaysia adalah Bersih Dan HALAL, Kenapa dikatakan bersih? Spirulina yang dihasilkan di Malaysia adalah melalui kaedah saintifik mengikut formula baru penanamannya. Spirulina yang diImport dari luar negara ternyata menggunakan baja yang tidak begitu baik untuk kesihatan malah ada yang ditanam dikawasan penternakan KHINZIR.

Pelbagai Kajian oleh ramai saintis …

Berita : Ganjaran Khas Utk Pendidik

Kita nantikan khabar gembira dari kerajaan untuk warga pendidik....

Ganjaran Khas Utk Pendidik
Oleh MOHAMMAD YASIR JAAFAR

PORT DICKSON 18 Sept. - Kerajaan akan mengumumkan satu bentuk ganjaran khas kepada seluruh warga pendidik berdasarkan prestasi mereka menjelang Oktober ini.

Timbalan Menteri Pelajaran, Dr. Mohd. Puad Zarkashi (gambar) berkata, ia selari dengan hasrat kerajaan mempertingkatkan akses pengajaran dan pendidikan berkualiti di negara ini.
''Ia masih pada peringkat penelitian yang kini sudah hampir 90 peratus selesai dibincangkan di bawah perincian Bidang Keberhasilan Utama Negara ketiga (NKRA-3).
''Saya yakin ia akan diumumkan sendiri oleh Menteri Pelajaran, Tan Sri Muhyiddin Yassin pada bulan depan," kata beliau.
Mohd. Puad berkata demikian kepada pemberita selepas menghadiri program perjumpaan khas bersama warga pendidik daerah Port Dickson di sini malam tadi.
Beliau memberitahu, ganjaran itu akan diberikan kepada sekolah, pengetua dan guru di seluruh nega…